Interieuradvies op maat

Burggraeve Woonstyling is sinds november 2011 te vinden aan de Hoofdstraat 121 te Hillegom. Eigenaren zijn René en Monique Burggraeve. Monique is het aanspreekpunt voor de klanten in de winkel en René is degene die het werk uitvoert bij de klanten thuis.

René is al sinds 1990 werkzaam als woningstoffeerder en heeft het vak geleerd van zijn vader, die 42 jaar lang het stoffeerdersvak heeft uitgeoefend. Nadat René eerst 17 jaar in loondienst heeft gestoffeerd en daarna nog enkele jaren als zelfstandige, werd het tijd om de klanten in een eigen winkel te kunnen ontvangen. In deze winkel kunnen de klanten een keuze maken uit een grote hoeveelheid verschillende producten, variërend van tapijt tot parket en van gordijnen tot shutters en andere binnenzonwering. Monique is degene die de winkel een gezicht geeft en de klanten adviseert in de keuze van materialen en kleuren.

Ouderwets vakmanschap

Ouderwets vakmanschap staat bij Burggraeve Woonstyling hoog in het vaandel, net als service en klantgerichtheid. Het werk wordt zorgvuldig uitgevoerd met respect voor het oude ambacht. Aangezien René en Monique alles in eigen beheer hebben, kunnen ze echt vakwerk leveren met alle tijd en aandacht voor de klant, tegen een scherpe prijs.