Een traditionele parket vloer heeft karakter. Het is een tijdloos mooie vloer waarvan de natuurlijke kleuren en het lijnenspel blijven boeien. Het is daarom ook niet verwonderlijk dat steeds meer mensen kiezen voor parket. Bij ons vindt u een ruime keuze aan houtsoorten zodat er voor ieder huis en elke smaak wel een passende parketvloer te vinden is. Onze traditionele parketvloeren komen uitsluitend bij Parketfabriek Lieverdink vandaan, een grootheid op het gebied van parket.

Er wordt tegenwoordig steeds meer voor verouderde parketvloeren gekozen. Deze vloeren worden in de fabriek via een bepaald procedé “verouderd”, waardoor het een authentieke uitstraling krijgt. Dit is zowel mogelijk voor de plankenvloeren als voor de patroonvloeren.

Ook kunt u bij ons terecht voor het renoveren van uw bestaande parketvloer. Nadat wij deze geschuurd en opnieuw afgewerkt hebben is uw oude vloer weer als nieuw. U kunt uw vloer desgewenst ook door ons een andere kleur laten geven, waardoor u een compleet ander interieur krijgt met uw bestaande vloer.

Related Projects
laminaat vloer